Rijkgevulde wraps met kidneybonen

Supermakkelijk en snel klaar!

750 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de mais uitlekken in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Verhit de olie in een hapjespan en verwarm de mais en kidneybonen chili 3 min. op middelhoog vuur. Haal van het vuur en meng de quinoa-bulgurmix erdoor.

  2. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado’s overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Verdeel de crème fraîche, sla, kidneybonen chili en avocado over de wraps. Rol de wraps zo strak mogelijk op. Snijd ze schuin door en serveer.

Rijkgevulde wraps met kidneybonen

Supermakkelijk en snel klaar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig