Ongestampte hutspot met gehaktballen

De hutspot gaat niet in de stamp, maar in de wok.

600 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de korstjes van de sneetjes brood en week het brood in de melk. Knijp goed uit en meng met het gehakt, ei en de mosterd. Voeg peper en eventueel zout toe. Vorm met vochtige handen ballen van het gehakt.

  2. Verhit de helft van de olie in een braadpan en bak de gehaktballen rondom bruin. Zet het vuur laag en braad ze in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Kook ondertussen de krieltjes in een laag water in 15 min. gaar.

  3. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de hutspotgroenten in 5 min. beetgaar. Breng op smaak met de garam masala en eventueel zout. Serveer de krieltjes met de gewokte hutspotgroente en de gehaktballen ernaast.

Ongestampte hutspot met gehaktballen

De hutspot gaat niet in de stamp, maar in de wok.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig