Schep de crème fraîche op een bordje of in een ondiep schaaltje. Besprenkel met de chilisaus en schep een klein beetje door elkaar, zorg dat je ze niet helemaal mengt. Snijd de koriander grof en strooi eroverheen. Serveer de groentechips in een schaal met de dip erbij.
Groentechips met gooische dip
Een goede dipsaus heeft niet veel nodig. Met maar 3 ingrediënten maak je 'm al.
- variatietipGeen korianderfan? Je kunt ook bieslook of peterselie gebruiken, of een combinatie van verschillende verse kruiden.
Groentechips met gooische dip
Een goede dipsaus heeft niet veel nodig. Met maar 3 ingrediënten maak je 'm al.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_102512_220x162_JPG.jpg)
4 personen
290 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Schep de crème fraîche op een bordje of in een ondiep schaaltje. Besprenkel met de chilisaus en schep een klein beetje door elkaar, zorg dat je ze niet helemaal mengt. Snijd de koriander grof en strooi eroverheen. Serveer de groentechips in een schaal met de dip erbij.
variatietip:Geen korianderfan? Je kunt ook bieslook of peterselie gebruiken, of een combinatie van verschillende verse kruiden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
200 g crème fraîche
2 el zoete chilisaus
10 g verse koriander
100 g groentechips