Spaghetti carbonara met gepocheerd ei

Carbonara nieuwe stijl: met een gepocheerd ei bovenop de pasta.

700 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de pancetta in reepjes. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta krokant. Zet het vuur uit. Snijd de knoflook fijn en voeg toe aan de pancetta.

  2. Breng een laag van 6 cm water aan de kook in een pan en voeg de azijn toe. Draai het vuur laag, zodat het water niet meer borrelt. Breek de eieren voorzichtig een voor een boven het water en pocheer ze in 3 min. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze op een bord.

  3. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas. Snijd de peterselie fijn. Meng de spaghetti samen met de kaas en peterselie door de pancetta in de koekenpan. Verdeel over de voorverwarmde borden. Leg het ei erop en maal er royaal verse peper over.

  • combinatietipLekker met een groene salade met mosterdvinaigrette.
  • Ei pocheren

    Instructievideo - 00:47 min.

Spaghetti carbonara met gepocheerd ei

Carbonara nieuwe stijl: met een gepocheerd ei bovenop de pasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig