Snelle spaghetti carbonara

690 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de sjalotjes fijn. Bak het spek met de sjalotjes bruin in een pan met antiaanbaklaag. Klop de eieren met 2/3 van de kaas los in een grote kom. Klop er een soeplepel van het kokende pastawater door.

  2. Giet de pasta af en roer hem direct door de ei-kaassaus. Schep het spek en de sjalotjes door de pasta. Snijd de peterselie fijn. Bestrooi de pasta met de peterselie en de rest van de kaas. Breng op smaak met peper.

  • algemeenLet op! Het gebruik van rauwe eieren wordt met het oog op salmonellabesmetting sterk afgeraden voor kwetsbare groepen, zoals kinderen tot 5 jaar, ouderen, zieken en zwangere vrouwen. Voor deze groepen zijn recepten met rauwe eieren niet geschikt.
  • combinatietipLekker met een (groene) salade.
  • Spaghetti carbonara maken

    Instructievideo - 06:15 min.

Snelle spaghetti carbonara

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig