Mexicaanse tortilla's van de bbq

We gebruiken de barbecue eigenlijk veel te weinig. Je kunt er bijvoorbeeld ook deze heerlijke tortilla's op bereiden.

480 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Pers de limoenen uit en meng het sap met de honing. Doe de gesneden rodekool in een schaaltje en meng de limoen-honingdressing erdoor. Laat staan tot gebruik.

  2. Doe de zwarte bonen en mais in een zeef, spoel af en doe in een steelpan samen met de barbecuesaus. Verwarm 5 min. op laag vuur.

  3. Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en snijd in plakjes.

  4. Gril de tortilla’s 1 min. op de barbecue, keer halverwege. Leg ze op een schaal en verdeel de warme bonen, rodekoolsalade en avocado erover.

  • serveertipLekker met koriander.

Mexicaanse tortilla's van de bbq

We gebruiken de barbecue eigenlijk veel te weinig. Je kunt er bijvoorbeeld ook deze heerlijke tortilla's op bereiden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig