Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar spoel ze niet af. Laat goed uitlekken.
Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de kip in 5 min. gaar en bruin. Houd op een bord warm onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de wokgroente 5 min.
Meng ⅔ van de dressing door de noedels. Meng de rest van de dressing door de peen julienne. Verdeel de kip, noedels, wokgroente en wortel apart over de kommen.
Aziatische kip met pittige noedelsalade
Een salade die je door de noedels als complete maaltijd kunt eten. Kip, groente: alles zit erin!
- serveertipLekker met partjes limoen en geroosterde pinda’s.
Aziatische kip met pittige noedelsalade
Een salade die je door de noedels als complete maaltijd kunt eten. Kip, groente: alles zit erin!
hoofdgerecht
4 personen
560 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar spoel ze niet af. Laat goed uitlekken.
Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en roerbak de kip in 5 min. gaar en bruin. Houd op een bord warm onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de wokgroente 5 min.
Meng ⅔ van de dressing door de noedels. Meng de rest van de dressing door de peen julienne. Verdeel de kip, noedels, wokgroente en wortel apart over de kommen.
serveertip:Lekker met partjes limoen en geroosterde pinda’s.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
270 g udon noedels
2 el zonnebloemolie
300 g Thaise kipfiletblokjes
600 g Thaise wokgroente
150 g peen julienne
50 ml koelverse wortel-sesamdressing