Vegan mezzelune met tomaten en romige spinaziesaus

Deze vegan pasta is gevuld met een heerlijk romige saus.

490 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Ris de takjes van de rozemarijn en snijd fijn. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de knoflook, rozemarijn en spinazie tot de spinazie voor de helft is geslonken.

  2. Voeg de room toe, laat 2 min. koken en zet het vuur uit. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de tomaatjes. Boen de citroen schoon.

  4. Verdeel de pasta en de groene saus over de borden. Bestrooi met de tomaatjes en rasp met een zesteur mooie krullen van de gele schil van de citroen erboven.

  • serveertipLekker met vers basilicum.
  • Ve­gan mez­ze­lu­ne met to­ma­ten en ro­mi­ge spi­na­zie­saus

    Instructievideo - 00:26 min.

Vegan mezzelune met tomaten en romige spinaziesaus

Deze vegan pasta is gevuld met een heerlijk romige saus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig