Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.

500 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil alle aardappelen en snijd ze in gelijke stukken van ca. 4 cm. Kook in ca. 20 min gaar. Snijd ondertussen de geitenkaas in stukjes. Hak de walnoten grof.

  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de vadouvan op laag vuur 2 min. Zet het vuur middelhoog en roerbak de prei 5 min. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg de prei toe en schep om.

  3. Haal de pan van het vuur en roer de helft van de geitenkaas door de stamppot. Bestrooi met de walnoten en de rest van de geitenkaas.

  • Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

    Instructievideo - 00:25 min.

Zoete-aardappelstamppot met prei, geitenkaas en walnoten

Een spannende stamppot waarbij ieder hapje weer een nieuwe smaak geeft.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig