Cottage pie met doperwten-linzen-maismix

Gehakt en aardappelpuree zijn samen de basis van een klassieke cottage pie.

690 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de wortels en snijd in blokjes van een ½ cm (brunoise). Was de preien en snijd in dunne halve ringen.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt op middelhoog vuur in 3 min. rul. Voeg de wortel en prei toe en bak 4 min. mee. Voeg de tomaten en doperwtenmix toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verdeel het mengsel over de ovenschaal. Verdeel de aardappelpuree erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de pie in ca. 30 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Gerelateerde recepten

Cottage pie met doperwten-linzen-maismix

Gehakt en aardappelpuree zijn samen de basis van een klassieke cottage pie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig