Snijd de rijpe tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Rasp ook de knoflook.
Meng de tomaat en knoflook met de kappertjes, dezelfde hoeveelheid kappertjesvocht en de olie. Breng op smaak met zwarte peper.
Tomatensalsa van geraspte rauwe tomaten
Binnen tien minuten staat deze verse tomatensalsa al op tafel. Snel én smaakvol!
- combinatietipLekker bij kip en witvis.
Tomatensalsa van geraspte rauwe tomaten
Binnen tien minuten staat deze verse tomatensalsa al op tafel. Snel én smaakvol!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_118570_220x162_JPG.jpg)
4 personen
80 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rijpe tomaten doormidden en rasp ze op een grove rasp. Rasp ook de knoflook.
Meng de tomaat en knoflook met de kappertjes, dezelfde hoeveelheid kappertjesvocht en de olie. Breng op smaak met zwarte peper.
combinatietip:Lekker bij kip en witvis.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 trostomaten
1 teen knoflook
2 el kappertjes
2 el extra vierge olijfolie