Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels

Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.

175 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 12 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi ondertussen het bladerdeeg.

  2. Meng de tomatenpuree met het water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes roomboterbladerdeeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min.

  3. Bereid ondertussen de bouillabaissesoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soepstengels erbij.

Bouillabaissesoep met gekruide soepstengels

Een chique én snel voorgerecht. Handig, kun je alvast door met de volgende gang.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig