Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.
Soepstengels met tomaat en oregano
- algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren maken.
Bladerdeegstengels maken
Instructievideo - 01:29 min.
Soepstengels met tomaat en oregano
bijgerecht
10 personen
45 kcal
5 min. bereiden
12 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de tomatenpuree met 1 el water, suiker en oregano. Bestrijk de plakjes deeg ermee en snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. Eet ze warm, lauw of koud.
algemeen:U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren maken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 blikje tomatenpuree
2 tl suiker
2 tl gedroogde oregano
2 plakje roomboterbladerdeeg
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier