Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes deeg aan 1 kant met de eidooier. Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten en kaas. Druk aan met de bolle kant van een lepel. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.
Soepstengels met pijnboompitten
- algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.
Bladerdeegstengels maken
Instructievideo - 01:29 min.
Soepstengels met pijnboompitten
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008663_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
10 personen
90 kcal
5 min. bereiden
12 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes deeg aan 1 kant met de eidooier. Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten en kaas. Druk aan met de bolle kant van een lepel. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze op een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.
algemeen:U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 10 personen)
2 plakjes roomboterbladerdeeg
1 eidooier
50 g pijnboompitten
50 g geraspte Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier