Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants in ca. 5 min. af.
Klop ondertussen de eieren los met de melk en peper naar smaak. Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten spatel tot het ei net gestold is. Dit duurt ca. 3 min. Roer de zalmblokjes er losjes door.
Snijd de croissants open aan 1 kant, maar niet helemaal door. Vul ze met het roerei en de veldsla.
Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla
Wát een perfecte combinatie. Een feestje op zich tijdens de paasbrunch!
- variatietipLekker met avocadopuree, rauwe tomaat, uitgebakken pancetta & tuinkers.
- variatietipLekker met brie, plakjes appel, pecannoten & honing. Bak de croissants met de vulling af in de oven.
- variatietipLekker met banaan, 3 kleuren choco-paaseitjes & gezouten pinda's. Bak de croissants met de vulling af in de oven.
Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla
Instructievideo - 00:42 min.
Croissant gevuld met roerei, gerookte zalm en veldsla
Wát een perfecte combinatie. Een feestje op zich tijdens de paasbrunch!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_125721_220x162_JPG.jpg)
4 personen
355 kcal
10 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de croissants in ca. 5 min. af.
Klop ondertussen de eieren los met de melk en peper naar smaak. Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten spatel tot het ei net gestold is. Dit duurt ca. 3 min. Roer de zalmblokjes er losjes door.
Snijd de croissants open aan 1 kant, maar niet helemaal door. Vul ze met het roerei en de veldsla.
variatietip:Lekker met avocadopuree, rauwe tomaat, uitgebakken pancetta & tuinkers.
variatietip:Lekker met brie, plakjes appel, pecannoten & honing. Bak de croissants met de vulling af in de oven.
variatietip:Lekker met banaan, 3 kleuren choco-paaseitjes & gezouten pinda's. Bak de croissants met de vulling af in de oven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 afbak roombotercroissants
4 middelgrote eieren
75 ml halfvolle melk
15 g ongezouten roomboter
100 g gerookte zalmblokjes
30 g veldsla