Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.
Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.
Rol strak op en halveer schuin.
Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum
- bewaartipPak ze strak in in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot vlak voor vertrek.
Bietentortilla met rode pesto, kipfilet en basilicum
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_127957_220x162_JPG.jpg)
4 personen
425 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm hierin de tortilla's 15 sec. per kant.
Bestrijk met de pesto en de roomkaas. Beleg vervolgens met de blaadjes van de basilicum, de pijnboompitten en kipfilet.
Rol strak op en halveer schuin.
bewaartip:Pak ze strak in in vershoudfolie en bewaar in de koelkast tot vlak voor vertrek.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
5 bieten tortillawraps
90 g pesto rosso
5 el roomkaas
15 g verse basilicum
40 g geroosterde pijnboompitten
200 g flinterdunne kipfilet