Klop de suiker, de kaneel, de eieren en het water los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.
Verhit de helft van de margarine in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de margarine en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
Wentelteefjes zonder melk
Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?
- serveertipLekker met kaneelsuiker.
Wentelteefjes zonder melk
Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD123742_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
250 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de suiker, de kaneel, de eieren en het water los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.
Verhit de helft van de margarine in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de margarine en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
serveertip:Lekker met kaneelsuiker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el kristalsuiker
1 tl gemalen kaneel
2 middelgrote scharreleieren
100 ml water
8 sneetjes Liefde & Passie speltbroden
40 g ongezouten plantenmargarine