Courgette-kiprolletjes met roomkaas & tagliatelle

Pasta, kruidenkaas, kip en courgette... een gouden combi!

670 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snipper de rode uien en meng met de passata en ⅓ van de Paturain tot saus. Verdeel over de ovenschaal. Schaaf de courgettes met een kaasschaaf in lange linten. Leg de kipfiletplakjes op elkaar en snijd de plakjes in drie repen.

  2. Besmeer de courgettelinten met de rest van de Paturain. Verdeel de kipfiletrepen erover en rol de linten op. Zet de rolletjes rechtop in de tomatensaus. Rasp de Parmezaanse kaas grof en strooi over de rolletjes. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar.

  3. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel over borden en verdeel de kiprolletjes met saus erover.

  • serveertipLekker met blaadjes vers basilicum.

Courgette-kiprolletjes met roomkaas & tagliatelle

Pasta, kruidenkaas, kip en courgette... een gouden combi!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig