Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Doe de bonen in een zeef, spoel af met koud stromend water en laat uitlekken.
Voeg de knoflook en roerbakgroente toe aan de spekjes en bak 4-5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de bonen toe aan de groenten. Verdeel over borden en rasp de kaas erboven.
Italiaans eenpansgerecht met rapini
Lekker snel! in 10 min. een volledige maaltijd op tafel. Handig!
10 min. bereiden
5 ingrediënten
- serveertiplekker met ciabatta.
Italiaans eenpansgerecht met rapini
Lekker snel! in 10 min. een volledige maaltijd op tafel. Handig!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD123567_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
2 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak de spekjes 3 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Doe de bonen in een zeef, spoel af met koud stromend water en laat uitlekken.
Voeg de knoflook en roerbakgroente toe aan de spekjes en bak 4-5 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de bonen toe aan de groenten. Verdeel over borden en rasp de kaas erboven.
serveertip:lekker met ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
100 g gerookte spekreepjes
1 teen knoflook
400 g cannellinibonen in blik
400 g roerbakgroente rapini, pompoen, kastanjechampignon
30 g Pecorino Romano