Stoof van kippendij, bier & groenten

Voor dit pannetje hoef je maar 5 ingrediënten in huis te halen. Lekker makkelijk, toch?

540 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de krieltjes in 4 parten. Neem de kipdijfilet en snijd elke kipdij in 4 gelijke stukken. Bestrooi de kip met ⅓ van de bloem, peper en eventueel zout. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kip in 5 min. rondom bruin. Voeg de rest van de bloem toe en laat 3 min. op laag vuur garen.

  2. Ris ondertussen de blaadjes van de takjes tijm. Voeg het bier toe en roer de aanbaksels van de bodem los. Voeg de krieltjes, tijm en de ovengroente toe en breng aan de kook. Laat 30 min. op laag vuur stoven met de deksel op de pan. Roer regelmatig.

  • Stoof van kippendij, bier & groenten

    Instructievideo - 00:20 min.

Stoof van kippendij, bier & groenten

Voor dit pannetje hoef je maar 5 ingrediënten in huis te halen. Lekker makkelijk, toch?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig