Pittige pastasalade met kip, mango en komkommer

Met deze exotische pastasalade haal je even de zon in huis. Eten en wegdromen maar!

415 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

  2. Halveer ondertussen de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Halveer de repen in de breedte. Snijd de komkommers in de lengte in 4 parten en halveer in de breedte. Verwijder de steelaanzet van de rode peper en snijd het vruchtvlees in ringen. Snijd de peterselie fijn.

  3. Meng de kip-mangosalade door de pasta. Verdeel de paprika, komkommer, stukjes mango en peterselie erover en schep voorzichtig erdoor. Bestrooi met de rode-peperringen.

  • serveertipLekker met zoete chilisaus.

Pittige pastasalade met kip, mango en komkommer

Met deze exotische pastasalade haal je even de zon in huis. Eten en wegdromen maar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig