Pappardelle met kip in champignontijmsaus

Soms gaat er gewoon niets boven romige pasta. Deze staat al in 20 minuten op tafel.

695 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de tuinerwten ontdooien.

  2. Snipper de sjalotten en snijd de knoflook fijn. Veeg de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm.

  3. Snijd elke kipdijfilet in vieren. Verhit de olie in een hapjespan en bak de sjalot 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, kip, champignons en tijm toe en bak 7 min. totdat de kip gaar is. Voeg de carbonarasaus toe en verwarm 2 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Kook ondertussen de pasta en tuinerwten in één pan in 4 min. beetgaar. Giet af en meng de pasta en tuinerwten met de kip en champignon-tijmsaus en serveer.

  • serveertipLekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Pappardelle met kip in champignontijmsaus

Soms gaat er gewoon niets boven romige pasta. Deze staat al in 20 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig