Roer de crème fraîche los met het water. Snijd de veldsla grof en snijd de bieten in blokjes. Breek de zalm in stukken.
Verdeel de veldsla, bietenblokjes en zalm over de wraps. Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Breng op smaak met peper. Serveer als open wrap.
Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
Vullen, rollen en je bietenwrap is al klaar! En na het vullen rol jij zo de keuken uit.
- vegatipVervang de gerookte zalm door geitenkaas.
- variatietipJe kunt de veldsla ook vervangen door waterkers of rucola.
- combinatietipLekker met gekookte quinoa.
- algemeenWraps meenemen? Vouw de zijkanten naarbinnen, rol de wraps strak op en verpak eventueel in aluminiumfolie of bakpapier.
Bietenwraps met biet en warmgerookte zalm
Vullen, rollen en je bietenwrap is al klaar! En na het vullen rol jij zo de keuken uit.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD128489_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roer de crème fraîche los met het water. Snijd de veldsla grof en snijd de bieten in blokjes. Breek de zalm in stukken.
Verdeel de veldsla, bietenblokjes en zalm over de wraps. Verdeel de losgeroerde crème fraîche erover. Breng op smaak met peper. Serveer als open wrap.
vegatip:Vervang de gerookte zalm door geitenkaas.
variatietip:Je kunt de veldsla ook vervangen door waterkers of rucola.
combinatietip:Lekker met gekookte quinoa.
algemeen:Wraps meenemen? Vouw de zijkanten naarbinnen, rol de wraps strak op en verpak eventueel in aluminiumfolie of bakpapier.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 g crème fraîche
2 el water
50 g veldsla
500 g AH Biologische gekookte rode bieten
250 g warmgerookte zalmmoten
4 bietenwraps