Snijd de rode biet in kleine blokjes en snijd 2/3 van de dille fijn. Meng de rode biet met de gesnipperde rode uitjes en dille. Laat 1 uur staan. Steek ondertussen met een steruitsteekvorm 15 sterren uit het roggebrood. Verdeel het biet-uimengsel, de hüttenkäse en warmgerookte zalm over de sterren. Garneer met een takje dille.
Roggecanapé met zalm en zoetzure biet
Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!
- kookstaptipAls je geen steruitsteekvorm hebt, kun je de stervorm ook met een scherp mesje uitsnijden of voor een andere vorm kiezen.
Roggecanapé met zalm en zoetzure biet
Dat zo'n klein hapje zo'n groots effect heeft..!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_075835_220x162_JPG.jpg)
15 porties
85 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de rode biet in kleine blokjes en snijd 2/3 van de dille fijn. Meng de rode biet met de gesnipperde rode uitjes en dille. Laat 1 uur staan. Steek ondertussen met een steruitsteekvorm 15 sterren uit het roggebrood. Verdeel het biet-uimengsel, de hüttenkäse en warmgerookte zalm over de sterren. Garneer met een takje dille.
kookstaptip:Als je geen steruitsteekvorm hebt, kun je de stervorm ook met een scherp mesje uitsnijden of voor een andere vorm kiezen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 15 porties)
50 g gekookte rode bieten
3 takjes verse dille
2 el gesnipperde rode uitjes
400 g Brabants roggebrood
200 g koelverse hüttenkäse kaas
250 g warmgerookte zalmstukken
Dit heb je nodig
steruitsteekvorm