Italiaanse aardappelschotel met geraspte kaas & tomaat

In een handomdraai staat deze aardappelschotel in de oven! Met een krokant kaaslaagje.

610 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 35 min. oventijd

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakgroente en Italiaanse kruiden 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd ondertussen de tomaten in plakken. Meng de kookzuivel met ⅔ van de geraspte kaas, peper en eventueel zout.

  3. Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de roerbakgroente erover en schenk het roommengsel erover. Verdeel de tomaatplakken erover en bestrooi met de rest van de kaas. Bak in ca. 35 min. gaar in de oven.

  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Gerelateerde recepten

Italiaanse aardappelschotel met geraspte kaas & tomaat

In een handomdraai staat deze aardappelschotel in de oven! Met een krokant kaaslaagje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig