Mediterrane pasta met worst, aubergine & olijven

Door het gebruik van braadworst geef je de pasta direct lekker veel smaak.

730 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Snijd de aubergines in blokjes van 1½ cm. Haal het vel van de worsten. Verhit de olie in de hapjespan en bak het worstvlees 3 min. op hoog vuur, druk het vlees met een houten lepel in stukjes. Voeg de aubergine toe en bak 2 min. mee. Voeg de ui, knoflook en het venkelzaad toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Voeg de passata toe en breng aan de kook. Laat 10 min. met de deksel op de pan op laag vuur stoven.

  3. Kook ondertussen de pasta in 10 min. beetgaar. Laat de olijven uitlekken, halveer in de lengte en voeg de laatste minuut aan de saus toe. Breng op smaak met peper.

  4. Snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over diepe borden en bestrooi met de peterselie.

  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Gerelateerde recepten

Mediterrane pasta met worst, aubergine & olijven

Door het gebruik van braadworst geef je de pasta direct lekker veel smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig