Verwarm de amandeldrink, de cacaopoeder en kristalsuiker al roerend in een steelpannetje op laag tot middelhoog vuur. Verdeel over mokken. Spuit op elke vegan hot chocolate een toef sojatopping.
Vegan hot chocolate
Warme chocolademelk, helemaal plantaardig en supermakkelijk. Ja, zelfs met 'slagroom'!
- bereidingstipOok lekker met kant-en-klare Alpro sojadrink chocolate.
- serveertipGarneer de slagroom met een theezeefje met wat extra cacaopoeder.
Vegan hot chocolate
Warme chocolademelk, helemaal plantaardig en supermakkelijk. Ja, zelfs met 'slagroom'!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD130181_220x162_JPG.jpg)
2 personen
155 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de amandeldrink, de cacaopoeder en kristalsuiker al roerend in een steelpannetje op laag tot middelhoog vuur. Verdeel over mokken. Spuit op elke vegan hot chocolate een toef sojatopping.
bereidingstip:Ook lekker met kant-en-klare Alpro sojadrink chocolate.
serveertip:Garneer de slagroom met een theezeefje met wat extra cacaopoeder.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
400 ml amandeldrink naturel
2 el cacaopoeder
4 el fijne kristalsuiker
25 g soja-topping (plantaardig alternatief voor slagroom)