Snijd de bieslook fijn.
Klop de eieren los met de melk, de helft van de bieslook, peper en eventueel zout.
Verhit de boter in een kleine koekenpan en voeg het eimengsel toe. Verdeel de aspergetips in een waaiervorm erover. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 15 min. op laag vuur gaar worden.
Neem de omelet uit de pan en snijd in 8 punten. Garneer met de achtergehouden bieslook.
Frittata met groene-aspergetips
Blikvanger tijdens het ontbijt: frittata met groene-aspergetips.
- bereidingstipDe frittata kun je zo uit de pan op een serveerschaal laten glijden, eventueel met behulp van een spatel of schuimspaan. Of leg een bord op de pan en keer deze om zodat de frittata ondersteboven op het bord belandt. Leg vervolgens een serveerschaal op het bord en keer het bord om. Voilá!
- combinatietipServeer met gerookte zalm of yorkham.
Frittata met groene-aspergetips
Blikvanger tijdens het ontbijt: frittata met groene-aspergetips.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD131273_220x162_JPG.jpg)
6 personen
115 kcal
5 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Snijd de bieslook fijn.
Klop de eieren los met de melk, de helft van de bieslook, peper en eventueel zout.
Verhit de boter in een kleine koekenpan en voeg het eimengsel toe. Verdeel de aspergetips in een waaiervorm erover. Doe de deksel op de pan en laat in ca. 15 min. op laag vuur gaar worden.
Neem de omelet uit de pan en snijd in 8 punten. Garneer met de achtergehouden bieslook.
bereidingstip:De frittata kun je zo uit de pan op een serveerschaal laten glijden, eventueel met behulp van een spatel of schuimspaan. Of leg een bord op de pan en keer deze om zodat de frittata ondersteboven op het bord belandt. Leg vervolgens een serveerschaal op het bord en keer het bord om. Voilá!
combinatietip:Serveer met gerookte zalm of yorkham.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
10 g verse bieslook
6 scharreleieren
75 ml halfvolle melk
25 g ongezouten roomboter
100 g groene aspergetips