Vegan notenkaas van cashewnoten

Say cheese! Deze veganistische kaas maak je helemaal zelf.

120 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 5 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Week de cashewnoten 4 uur in water. Laat goed uitlekken. Pers de citroen uit en houd 2 el (per 8 personen) apart.

  2. Mix alle ingrediënten, behalve de tijm in de keukenmachine mooi glad. Verdeel de tijm over een plat bord. Vorm van het cashewmengsel een rol van 12 cm lang en rol door de tijm, zodat de rol rondom bedekt is.

  3. Pak de rol strak in met een stuk bakpapier en draai de uiteinden in tegengestelde richting zodat je een strak worstje krijgt. Bind de uiteinden dicht met keukentouw. Laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.

  • combinatietipLekker bij een vega borrelplank met knapperige groenten en toastjes.
  • Vegan notenkaas van cashewnoten

    Instructievideo - 00:35 min.

Vegan notenkaas van cashewnoten

Say cheese! Deze veganistische kaas maak je helemaal zelf.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig