Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

845 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan en roerbak de aubergine 10 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de tomaatjes, voeg toe aan de aubergine en bak nog 3 min. mee. Bestrooi met peper en zout.

  3. Meng de pasta, aubergine, tomaten, witte kaasblokjes, 2 el van de kruidenolie (per 2 personen) en de olijven door elkaar en verdeel over de borden.

Kikkererwtenpasta met aubergine en tomaten

Makkelijke pasta en al klaar in 20 minuten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig