Verwarm de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen het basisrecept in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
Boen de appel schoon, snijd in 4 parten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Snijd de platte peterselie fijn. Klop een dressing van 3 el vocht van de zilveruitjes (per 4 personen), mosterd en mayonaise. Schep de appel, zilveruitjes, de salademix en ¾ van de peterselie om met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de ragout in de bakjes en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer met de salade.
Kippenragout in pasteibakjes
Never change a winning team: ragout + pasteitjes zijn voor altijd kampioen.
- bereidingstipZoek op de site naar 1194250 voor het recept van de kipragout.
Kippenragout in pasteibakjes
Never change a winning team: ragout + pasteitjes zijn voor altijd kampioen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD137136_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
900 kcal
15 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen het basisrecept in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
Boen de appel schoon, snijd in 4 parten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Snijd de platte peterselie fijn. Klop een dressing van 3 el vocht van de zilveruitjes (per 4 personen), mosterd en mayonaise. Schep de appel, zilveruitjes, de salademix en ¾ van de peterselie om met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de ragout in de bakjes en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer met de salade.
bereidingstip:Zoek op de site naar 1194250 voor het recept van de kipragout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 pasteitjes
½ basisrecept kipragout
1 jonagold appel
10 g verse platte peterselie
1 el grove mosterd
2 el mayonaise
160 g zilveruitjes
300 g salademix