Huzarensalade in babyromainesla

Door de salade te serveren in mooie slablaadjes, heb je fijne eenhapsgerechtjes. Zo wordt die oude bekende opeens weer hip.

240 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 2 uur wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Giet af en laat in 2 uur afkoelen.

  2. Verwijder het klokhuis van de appel. Doe samen met de augurken, zilveruitjes en ui in de keukenmachine en maal fijn met de pulsknop.

  3. Doe de aardappelen met de cornedbeef in een kom en prak door elkaar. Voeg het augurk-uimengsel en de mayonaise toe. Meng en breng op smaak met peper en het zout.

  4. Haal de blaadjes sla los. Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn. Schep de salade in de slablaadjes en garneer met de tomaat en peterselie.

  • bewaartipJe kunt de salade 3 dagen van tevoren bereiden tot het mengen van het augurk-uimengsel. Bewaar afgedekt in de koelkast. Ga voor het serveren verder met stap 4.
  • Aardappelen schillen

    Instructievideo - 01:08 min.

Huzarensalade in babyromainesla

Door de salade te serveren in mooie slablaadjes, heb je fijne eenhapsgerechtjes. Zo wordt die oude bekende opeens weer hip.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig