Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal ondertussen de blaadjes van de kropsla los, was en droog ze. Snijd het stokbrood in de lengte open en beleg de onderste helft met de sla, zalm en cottage cheese. Bestrooi met peper.
Meergranen stokbrood met cottage cheese en gerookte zalm
Met deze gezonde lunch krijg je het zeker niet aan de stok.
- combinatietipLekker met plakjes avocado
- dieettipVervang de gerookte zalm door bijvoorbeeld plakjes tomaat of rauwkost komkommer.
Meergranen stokbrood met cottage cheese en gerookte zalm
Met deze gezonde lunch krijg je het zeker niet aan de stok.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD137224_220x162_JPG.jpg)
4 personen
300 kcal
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal ondertussen de blaadjes van de kropsla los, was en droog ze. Snijd het stokbrood in de lengte open en beleg de onderste helft met de sla, zalm en cottage cheese. Bestrooi met peper.
combinatietip:Lekker met plakjes avocado
dieettip:Vervang de gerookte zalm door bijvoorbeeld plakjes tomaat of rauwkost komkommer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 Boulogne stokbrood
8 blaadjes kropsla
200 g gerookte zalm
200 g cottagecheese