Pasta pesto met tomatensalade

Een onovertroffen klassieker: pasta pesto. Bonus? Hij is lekker vega!

925 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in dunne plakken. Snijd de salade-ui in dunne ringen. Snijd de helft van de basilicum fijn.

  3. Klop een dressing van olie, azijn, peper en eventueel zout. Verdeel de sla over een grote, platte schaal en leg de plakken tomaat en mozzarella er dakpansgewijs op. Verdeel de hele basilicumblaadjes erover en besprenkel met de dressing. Bestrooi met peper.

  4. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta met de pesto, salade-ui en gesneden basilicum. Voeg eventueel kookvocht toe om het wat smeuïger te maken. Serveer de pasta met de salade.

Gerelateerde recepten

Pasta pesto met tomatensalade

Een onovertroffen klassieker: pasta pesto. Bonus? Hij is lekker vega!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig