Eenpans-pasta pesto met bloemkool

Deze pasta pesto met bloemkool is budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. op tafel. Dat is nog eens lekker snel en goedkoop koken uit één pan!

610 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes van ca. 2 cm. Kook de laatste 3 min. mee met de pasta. Giet de pasta en bloemkool af.

  3. Doe de pasta en bloemkool terug in de pan en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes.

  4. Zet het vuur uit en schep de pesto, olie, mozzarella en rucola erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.

  • algemeenGebruik de overige rucola voor op een broodje of in een salade.
  • Eenpans-pasta pesto met bloemkool 

    Instructievideo - 00:28 min.

Eenpans-pasta pesto met bloemkool

Deze pasta pesto met bloemkool is budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. op tafel. Dat is nog eens lekker snel en goedkoop koken uit één pan!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig