Pasta pesto met kip en tomaat

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

540 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op (per 4 personen).

  2. Halveer ondertussen de tomaten, snijd de ui in flinterdunne halve ringen en snijd de rucola grof.

  3. Meng de pesto, kip, kaas en het kookvocht door de pasta. Schep de tomaat, ui en rucola erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Gerelateerde recepten

Pasta pesto met kip en tomaat

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig