Vegan hotdog met zuurkool en mosterdmayo

Geloof ons: van deze vegan hotdog word je hondsdol, zo lekker dat-ie is!

500 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de zuurkool met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min. Verwarm ondertussen de vegan hotdogs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de mosterd met de mayonaise en peper. Snijd de broodjes aan de bovenkant in, maar niet door.

  2. Laat de zuurkool uitlekken. Besmeer elk broodje met 1 el mosterdmayonaise. Schep in elk broodje wat van de zuurkool en leg er een vegan hotdog op. Bestrooi met de uitjes en besprenkel met de rest van de mosterdmayonaise.

  • bewaartipJe kunt de vegan hotdogs afgedekt 2 dagen bewaren in de koelkast.

Vegan hotdog met zuurkool en mosterdmayo

Geloof ons: van deze vegan hotdog word je hondsdol, zo lekker dat-ie is!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig