Doe de zuurkool met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min. Verwarm ondertussen de vegan hotdogs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de mosterd met de mayonaise en peper. Snijd de broodjes aan de bovenkant in, maar niet door.
Laat de zuurkool uitlekken. Besmeer elk broodje met 1 el mosterdmayonaise. Schep in elk broodje wat van de zuurkool en leg er een vegan hotdog op. Bestrooi met de uitjes en besprenkel met de rest van de mosterdmayonaise.
Vegan hotdog met zuurkool en mosterdmayo
Geloof ons: van deze vegan hotdog word je hondsdol, zo lekker dat-ie is!
- bewaartipJe kunt de vegan hotdogs afgedekt 2 dagen bewaren in de koelkast.
Vegan hotdog met zuurkool en mosterdmayo
Geloof ons: van deze vegan hotdog word je hondsdol, zo lekker dat-ie is!
4 personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de zuurkool met het vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min. Verwarm ondertussen de vegan hotdogs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de mosterd met de mayonaise en peper. Snijd de broodjes aan de bovenkant in, maar niet door.
Laat de zuurkool uitlekken. Besmeer elk broodje met 1 el mosterdmayonaise. Schep in elk broodje wat van de zuurkool en leg er een vegan hotdog op. Bestrooi met de uitjes en besprenkel met de rest van de mosterdmayonaise.
bewaartip:Je kunt de vegan hotdogs afgedekt 2 dagen bewaren in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
260 g gekookte wijnzuurkool
4 vegan hotdogs
2 el Maille grove mosterd
5 el vegan mayonaise
4 verse witte pistolets
30 g gebakken uitjes