Vegan bieten-knoflookmayo​

Een heerlijk plantaardig sausje waar je van blijft dippen!

245 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de gekookte rode biet in blokjes van 1 cm. Boen de limoen schoon, en rasp de groene schil van de vrucht.

  2. Doe de bietenblokjes, ½ van het limoenrasp, de vegan mayonaise, knoflook en mosterd in een hoge beker. Pureer met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Schep in een schaaltje en bestrooi met de rest van het limoenrasp.

  • bewaartipJe kunt deze saus 1 dag van tevoren maken. Bewaar in een afgesloten potje in de koelkast.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Vegan bieten-knoflookmayo​

Een heerlijk plantaardig sausje waar je van blijft dippen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig