Broodje hotdog met spek, zuurkool en mosterd

Een rijkbelegd broodje. De hotdogs: varkenschipolataworstjes omwikkeld met ontbijtspek. Lekker anders!

690 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Wikkel de chipolataworstjes elk in 2 plakjes ontbijtspek. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de worsten op middelhoog vuur in 10 min. rondom goudbruin en gaar.

  2. Doe ondertussen de zuurkool met het aanhangende vocht in een steelpan en verwarm op laag vuur 10 min. Snijd de broodjes aan de bovenkant over de lengte in, maar niet door. Neem de worsten uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Gril de broodjes in de grillpan 3 min. op de snijkant. Besmeer elk broodje met 1 el dijonnaise.

  3. Verdeel de zuurkool erover, leg de worsten erop en verdeel de augurkenblokjes en de gebakken uitjes erover. Maak zigzaggend streepjes van de currysaus op de broodjes.

  • algemeenMet een salade erbij van ijsbergsla, komkommer en tomaat heb je een volwaardige maaltijd.

Broodje hotdog met spek, zuurkool en mosterd

Een rijkbelegd broodje. De hotdogs: varkenschipolataworstjes omwikkeld met ontbijtspek. Lekker anders!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig