Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm

Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.

495 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de snijbonen toe. Giet af en vang een kopje van het kookvocht op.

  2. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons 5 min. op hoog vuur.

  3. Dep ondertussen de ontdooide zalm droog en pluk de rauwe zalm in flakes. Voeg de zalmflakes en zuivelspread toe aan de champignons en verwarm 1-2 min. mee op middelhoog vuur. Voeg de pasta, snijbonen en wat kookvocht toe en schep om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.

  • vegatipIn plaats van wilde zalm kun je ook 75 g geroosterde grofgehakte pecannoten gebruiken.

Gerelateerde recepten

Romige pasta met champignons, snijbonen en wilde zalm

Zo'n snelle pasta met roomsaus en zalm doet het altijd goed.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig