Romige tagliatelle met zalm

Een romige pasta op z'n tijd gaat er wel in. Deze maken we met kruidenroomkaas, spinazie en zalm en is in 15 minuten al klaar.

525 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

  2. Snipper ondertussen de ui en snijd de champignons in kwarten. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat slinken.

  3. Snijd de gerookte zalm in stukjes en voeg samen met de zuivelspread toe. Roer door en verwarm 1 min. Voeg de tagliatelle toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met het rasp van 1 citroen en 2-3 el citroensap, basilicum en Parmezaanse kaas.
  • vegatipVervang de zalm door grofgehakte gerookte amandelen.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Romige tagliatelle met zalm

Een romige pasta op z'n tijd gaat er wel in. Deze maken we met kruidenroomkaas, spinazie en zalm en is in 15 minuten al klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig