Frittata met aardappel, kaas, kerrie en paprika

Fittata met aardappel, kaas, paprika en... kerrie: we love it!

575 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 25 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne halve reepjes. Doe de gele paprika in een kom en meng met de helft van de olijfolie en de natuurazijn. Breng op smaak met peper.

  2. Verhit de olijfolie in een hapjespan, de bakaardappeltjes en de rode paprika 8 min. al omscheppend op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper.

  3. Klop ondertussen in een ruime kom de scharreleieren los met het water en het gemalen kerriepoeder. Breng op smaak met peper en eventueel zout en roer er 85gr geraspte oude kaas door. Vet de ovenschaal in met de olijfolie. Schep het groentemengsel uit de hapjespan in de ovenschaal en schenk het eimengsel erover. Schep om. Bestrooi met 90 g geraspte kaas en bak de frittata in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

  4. Neem de frittata uit de oven en snijd in 8 stukken. Serveer de frittata met de gele-paprikasalade.

  • Frittata met aardappel, kaas, kerrie en paprika

    Instructievideo - 00:37 min.

Frittata met aardappel, kaas, kerrie en paprika

Fittata met aardappel, kaas, paprika en... kerrie: we love it!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig