Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de gegrilde groenten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster net onder het midden van de oven ca. 15 min.
Scheur ondertussen de broodjes in stukken van ca. 3 cm. Verdeel over een tweede met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met ¼ van de olie. Rooster boven de gegrilde groenten ca. 8 min. in de oven.
Meng ondertussen de rest van de olie met de azijn, peper en eventueel zout tot een dressing. Snijd de platte peterselie fijn. Scheur de mozzarella in stukken van ca. 3 cm.
Meng de geroosterde groenten met de dressing, mozzarella, het brood en de helft van de platte peterselie. Bestrooi met de rest van de peterselie en serveer.
Broodsalade met geroosterde groente
Geen zin in een boterhammenlunch? Ga voor een broodsalade met geroosterde groente.
Broodsalade met geroosterde groente
Geen zin in een boterhammenlunch? Ga voor een broodsalade met geroosterde groente.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD166527_220x162_JPG.jpg)
4 personen
525 kcal
10 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de gegrilde groenten over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster net onder het midden van de oven ca. 15 min.
Scheur ondertussen de broodjes in stukken van ca. 3 cm. Verdeel over een tweede met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met ¼ van de olie. Rooster boven de gegrilde groenten ca. 8 min. in de oven.
Meng ondertussen de rest van de olie met de azijn, peper en eventueel zout tot een dressing. Snijd de platte peterselie fijn. Scheur de mozzarella in stukken van ca. 3 cm.
Meng de geroosterde groenten met de dressing, mozzarella, het brood en de helft van de platte peterselie. Bestrooi met de rest van de peterselie en serveer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
900 g diepvries gegrilde groenten
3 afbak schnittbroodjes volkoren
4 el extra vierge olijfolie
2 el rodewijnazijn
15 g verse platte peterselie
250 g mozzarella
Dit heb je nodig
bakpapier