Toast met tonijnsalade

Gezonde tonijnsalade? Het bestaat. En als je 'm smeert op toast heb je een nieuwe favoriet voor lunch.

365 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water aan de kook, voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd fijn.

  2. Rooster ondertussen het brood in de broodrooster. Laat de tonijn uitlekken, maar vang 1 el olie (per 4 personen) op. Snijd de bieslook heel fijn en de radijsjes in kwarten.

  3. Prak de tonijn samen met de opgevangen tonijnolie en kwark met een vork goed los. Meng met ⅔ van de bieslook, de radijs en eieren. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Beleg het brood met de tonijnsalade en garneer met de rest van de bieslook.

Gerelateerde recepten

Toast met tonijnsalade

Gezonde tonijnsalade? Het bestaat. En als je 'm smeert op toast heb je een nieuwe favoriet voor lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig