Wedge salad

Wedden dat je deze wedge salad vaker gaat maken! Want waarom een salade snijden als je ook een mooie part kunt serveren?

285 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de speckjes 5-6 min. op middelhoog vuur.

  2. Snijd ondertussen de sneetjes brood in blokjes van ca. 1 cm. Snijd de knoflook fijn. Neem de speckjes uit de pan en bewaar tot gebruik. Verhit de pan opnieuw met de rest van de olie en bak de broodblokjes ca. 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Zet het vuur uit.

  3. Snijd ondertussen de radijsjes en snoepkomkommer in de breedte in dunne plakjes. Snijd de krop ijsbergsla in 4 parten.

  4. Verdeel wedges ijsbergsla met de snijkanten naar boven over borden. Besprenkel met de caesardressing en verdeel er de speckjes, kaasflakes, croutons, komkommer en radijs over.

  • combinatietipLekker met stokbrood of frietjes.
  • Wedge salad

    Instructievideo - 00:52 min.

Gerelateerde recepten

Wedge salad

Wedden dat je deze wedge salad vaker gaat maken! Want waarom een salade snijden als je ook een mooie part kunt serveren?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig