Volkorenwrap met ei-wortelsalade

Een gezonde wrap vol favorieten? Deze volkoren wrap met ei-wortelsalade is een lunch om naar uit te kijken.

480 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en prak fijn met een vork.

  2. Schil ondertussen de winterpeen en rasp grof. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Meng de peen met de bleekselderij, het ei, paprikapoeder, zuivelspread, peper en eventueel zout.

  3. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de blaadjes kropsla en ei-wortelsalade over de wraps. Rol de wraps op, snijd diagonaal door en serveer.

Gerelateerde recepten

Volkorenwrap met ei-wortelsalade

Een gezonde wrap vol favorieten? Deze volkoren wrap met ei-wortelsalade is een lunch om naar uit te kijken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig