Gnocchi uit de oven met spinazie en erwten

Wist je dat je gnocchi ook heerlijk in een ovenschotel kunt bereiden? Probeer eens dit winterrecept met spinazie en erwten.

590 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit ⅔ van de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snipper ondertussen de ui. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie à la crème, tuinerwten en Italiaanse kruiden toe en verwarm 6 min. Roer regelmatig tot de spinazie is ontdooid.

  3. Voeg de zuivelspread en de helft van de mozzarella toe en verwarm 2-3 min. tot de kaas is gesmolten. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verdeel de groentesaus over de ovenschaal en verdeel de gnocchi erover. Bestrooi met de rest van de mozzarella. Bak de ovenschotel ca. 20 min. in de oven.

Gnocchi uit de oven met spinazie en erwten

Wist je dat je gnocchi ook heerlijk in een ovenschotel kunt bereiden? Probeer eens dit winterrecept met spinazie en erwten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig