Wraps met kip, tomaat, mais, paprika en kaas van London Loy

Chef London Loy zorgt voor feest op tafel met deze wraps met kip en Mexicaanse groente. Daar wordt iedereen aan tafel blij van.

445 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een grote hapjespan op middelhoog vuur. Bak de kipreepjes en komijn 2 min. tot goudbruin, voeg de roerbakgroente toe en roerbak 3 min. Voeg de passata toe en laat 4-5 min koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Verdeel de sla en het kip-groentemengsel over de tortilla’s en rol ze op of vouw ze dicht.

  3. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de wraps 3 min. tot er mooie grillstrepen ontstaan. Keer halverwege.

  • vegatipVervang de gerookte-kipreepjes door 160 g vega kipstukjes.
  • combinatietipLekker met geraspte kaas en jalapeñopeper.

Gerelateerde recepten

Wraps met kip, tomaat, mais, paprika en kaas van London Loy

Chef London Loy zorgt voor feest op tafel met deze wraps met kip en Mexicaanse groente. Daar wordt iedereen aan tafel blij van.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig