Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op. Verhit de tonijnolie en olijfolie in een grote koekenpan en bak de sneetjes brood in delen ca. 5 min. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de tomaten in blokjes van ca. een ½ cm en de bleekselderij in blokjes van een ½ cm. Meng de zuivelspread met de tonijn, tomaat, bleekselderij, peper en eventueel zout.
Beleg de helft van de sneetjes met de tonijnsalade en dek af met de rest van het brood. Snijd doormidden en serveer.
Sandwich met tonijnsalade
Sandwiches zijn ideaal voor als je niet veel tijd hebt maar toch lekker en gezond wilt lunchen. Deze sandwich met smeuïge tonijnsalade zet je binnen 15 min op tafel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Sandwich met tonijnsalade
Sandwiches zijn ideaal voor als je niet veel tijd hebt maar toch lekker en gezond wilt lunchen. Deze sandwich met smeuïge tonijnsalade zet je binnen 15 min op tafel.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD172291_220x162_JPG.jpg)
4 personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op. Verhit de tonijnolie en olijfolie in een grote koekenpan en bak de sneetjes brood in delen ca. 5 min. Keer halverwege.
Snijd ondertussen de tomaten in blokjes van ca. een ½ cm en de bleekselderij in blokjes van een ½ cm. Meng de zuivelspread met de tonijn, tomaat, bleekselderij, peper en eventueel zout.
Beleg de helft van de sneetjes met de tonijnsalade en dek af met de rest van het brood. Snijd doormidden en serveer.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 blik tonijn in zonnebloemolie
2 el milde olijfolie
8 sneetjes volkorenbrood
2 tomaten
1 stengel bleekselderij
50 g zuivelspread naturel