Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de onderkant en de stelen van de venkel. Bewaar het groen en snijd grof. Snijd in de lengte in parten en snijd de parten in reepjes van 1 cm. dik.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en venkel ca. 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en Italiaanse kruiden toe en bak 1 min. mee.
Leg de vis in de pan en voeg het water toe. Doe de deksel op de pan en laat afgedekt ca. 10 min. stoven tot de vis gaar is. Voeg de laatste 2 min. de bosui toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe. Giet af en meng de vis voorzichtig door de spaghetti. Verdeel over borden en garneer met het venkelgroen.
Volkoren spaghetti met broccoli, venkel en vis
Wil je gezonde spaghetti eten, ga dan voor de volkoren variant. Broccoli, venkel en vis erbij en je pasta is klaar.
- combinatietipLekker met fijngesneden peterselie.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Volkoren spaghetti met broccoli, venkel en vis
Wil je gezonde spaghetti eten, ga dan voor de volkoren variant. Broccoli, venkel en vis erbij en je pasta is klaar.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD172303_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
515 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de bosuitjes in ringen. Snijd de onderkant en de stelen van de venkel. Bewaar het groen en snijd grof. Snijd in de lengte in parten en snijd de parten in reepjes van 1 cm. dik.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en venkel ca. 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en Italiaanse kruiden toe en bak 1 min. mee.
Leg de vis in de pan en voeg het water toe. Doe de deksel op de pan en laat afgedekt ca. 10 min. stoven tot de vis gaar is. Voeg de laatste 2 min. de bosui toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de broccoli toe. Giet af en meng de vis voorzichtig door de spaghetti. Verdeel over borden en garneer met het venkelgroen.
combinatietip:Lekker met fijngesneden peterselie.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
3 middelgrote uien
2 tenen knoflook
2 bosuien
1 venkelknol
4 el milde olijfolie
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
270 g diepvries pangasiusfilets
150 ml water
300 g volkoren spaghetti
500 g diepvries broccoliroosjes